Inför ditt besök

Bra att veta inför ditt besök under Explorations of Now | Walk in Art with Nature

Varmt välkommen till att uppleva dansföreställningar, konstinstallationer och performance art med bergväggar, fält, mossa, träd och vatten som medskapare. Explorations of Now är ett unikt samarbete där konst, dans, vetenskap och natur möts för att låta besökarna tillsammans inleda resan mot en hållbar värld.

Biljett

När du bokade din biljett ska du ha fått den skickad till din mejladress. Om du av någon anledning har blivit av med biljetten och vill ladda hem den igen, gå till https://download.tickster.com/ och följ anvisningarna.

Program 

Här hittar du det fullständiga programmet för alla åtta dagar. Vänligen notera att vissa event kräver separata biljetter som går att boka via explorationsofnow.se/tickets. Här uppdaterar vi även löpande information om specialevent och andra överraskningar.

Karta över området

Ladda ner Explorations of Now appen

För en fulländad upplevelse rekommenderar högt att du laddar ner vår gratisapp:

Iphone / Apple Store
Android / Google Play

Appen innehåller stora delar av den konstnärliga upplevelsen och inkluderar bland annat ljudfiler, filmer och berättelser som inte finns publicerade någon annanstans. Glöm inte att ta med hörlurar.

Vänligen notera att appen fortfarande är under uppbyggnad och kommer att vara komplett först när du besöker Explorations of Now.

Resvägar till Explorations of Now

Hitta hit

Konstvandringen utgår från Balingsta Gård där även informationsplatsen är belägen. Se här på karta.

Gratisbussar

Vid Huddinge Centrum utanför Café och restaurang växthuset (Södertörnskyrkan) hämtar Explorations of Nows egen buss (skyltade med “Walk in art, with Nature”)  besökare. Se tidtabell här. 

SL (2,4 km promenad)

SLs buss 709 avgår cirka en gång varannan timme från Huddinge station och stannar vid Balingstavägen. Därifrån är det en 2,4 km lång promenad via allén till Balingsta Gård. Planera din resa sl.se.

Med bil (2,6 km promenad)

Det finns mycket begränsade parkeringsmöjligheter i området. Den närmaste parkeringen är vid Balingsnässkolan och därifrån behöver då gå ca 2,6 km för att komma till Balingsta Gård. Vi uppmanar därför alla besökare att lämna bilen hemma.

Information & toaletter

Vid entrén kommer en bemannad informationsplats finnas där du kan få hjälp med appen, hjälp att hitta eller få svar på frågor om programmet. Toaletter finns också tillgängliga i närheten av informationen och personal med “Walk in art, with nature” västar kommer cirkulera i hela området.

Mat & dryck

Food trucken “Frejas mammas kök” finns på plats varje dag mellan kl. 11.00 och 14.00. Det finns också gott om utrymmen för egen picknick med vackra omgivningar. Glöm bara inte att ta med dig allt du tog med dig hem igen.

Tillgänglighet

Vänligen notera att vissa programpunkter sker på kuperad terräng. Det kan därför vara svårt att ta sig fram med barnvagn eller rullstol.

Tips & trix

Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Packa regnjackan, ta på de promenadvänligaste skorna och glöm inte hörlurar. 

Bonustips – ta med kikare om du har någon i gömmorna!

Dokumentation

Vi kommer dokumentera Explorations of Now med fokus på själva innehållet. Om du inte vill riskera att hamna på bild i våra kanaler, vänligen skicka ett mejl till hej@sethosten.se

Hoppa till verktygsfältet